Page 1 of 1

Is my show ready?

Posted: 21 Nov 2020, 15:20
by DJ Al
Hi Everyone,

Hope all well. First show going out tonight prerecorded at 8pm. I booked it as a live to secure the slot as was still working on my recording then changed to prerecorded and uploaded my file.

When I go in to my account it says "On Air today" 20.00-21.00

"Your broadcast panel link will appear here 30mins before your show start time"

Do I need to do anything or will it just play for me?

Don't want the sound of silence lol

Thanks

Al

Re: Is my show ready?

Posted: 21 Nov 2020, 16:17
by bertie
H Al

It sounds like you haven't converted your show to a Repeat - you need to upload it to your members area and then switch the show to a repeat.

It's normally too late now but maybe if you can upload it ASAP, we'll see if we can convert it for you before 8pm... I can't promise, if not there is another solution.

Thanks
Bertie

Re: Is my show ready?

Posted: 21 Nov 2020, 16:28
by bertie
Just go onto your shows and click the cog next to the specific show and submit the pre-record that you've uploaded when done.

Re: Is my show ready?

Posted: 21 Nov 2020, 16:58
by DJ Al
I attached a screen shot, it definitely is uploaded

Re: Is my show ready?

Posted: 21 Nov 2020, 17:03
by DJ Al
Also this seems to say pre-record too.

Re: Is my show ready?

Posted: 21 Nov 2020, 18:42
by bertie
We'll get this changed for you! All going to be sorted by Craig (who is now on air!) once his show finishes. Rest assured this is all sorted